Microdermabrasie

Door een stroom van aliminiumoxide kristallen worden de dode huidcellen van de huid gesproeid. Dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag wordt gepolijst. Hierdoor wordt de huid egaler en de weg voor werkstoffen kleiner om in de huid te worden opgenomen.

Verder lift de huid een beetje op door vacuum te trekken.Dit zorgt ervoor dat de huid wordt gestimuleerd om collageen te produceren.Collageen heeft de eigenschap om de huid op te bollen en voller te houden.Ook wordt de huid steviger. Terwijl de huid vacuum trekt komt ook de bloedcirulatie goed op gang daardoor wordt de opname van werkstoffen verbeterd en onderhuidsbindweefsel komt los. Dit is goed om littekenweefsel te verbeteren.

Van bovenaf maakt microdermabrasie de huid dunner bij de dode huidcellenlagen. Maar van binnenuit wordt de huid juist voller en goed gevoedt voor een gezonde mooie uitstraling.

Mirodermabrasie geeft na 1 behandeling al effect. De huid ziet er egaler en stralend uit!

Deze behandeling wordt ook vaak in kuur aangeboden met een korte tijd ertussen. Onze specialistes vertellen u graag meer over de behandelingen.

Microdermabrasie is zeer geschikt voor de volgende indicaties:

IMG_9184.JPG

Sterk verhoornde huidlagen (hyperkeratose)

Voor een actieve werkstof en algemene huidregeneratie behandeling

Atrofische ouder wordende huid

UV licht en door zonbeschadigde huid

Pigmentstoornissen en ouderdomsvlekken

Huidonreinheden en acne littekens