REVIDERM- huidverbetering zonder weerga

In mijn Schhonheidssalon in Boxtel werk ik met Reviderm huidverbetering.

Vandaag bepaalt u hoe uw huid er morgen uitziet

Eerder dan u lief is ziet u de eerste tekenen van huidveroudering: de huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. REVIDERM Skintelligence biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van uw huid te bewaren. Het REVIDERM systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. De producten bestrijden succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaan vroegtijdig de oorzaken tegen, door het het huideigen afweerssysteem sneller te activeren.

Schoonheidssalon Jessica speelt in op uw specifieke huidsituatie

Een professionele huidanalyse  legt de actuele huidtoestand vast. Het resultaat wordt besproken en een professioneel behandelings- en verzorgingsplan wordt gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met externe invloeden, zoals door zon, wind, hitte en koude; maar ook met uw individuele leefstijl.


Gegarandeerd resultaat met microdermabrasie

De werkstoffen combineren op unieke wijze wetenschap en natuurkrachten. Huidspecifieke werkstoffen en huidactieve vitaminen, enzymen, OPC en fruitzuren zijn de garantie voor de grote werkzaamheid van de REVIDERM producten. Uw merkt al na één behandeling een duidelijk verschil.

 De salonproducten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zijn speciaal ontwikkeld om te worden gebruikt in combinatie met microdermabrasie en voeden de huid optimaal. Microdermabrasie is de modernste vorm van peeling en wordt toegepast door speciaal daarvoor gekwalificeerde schoonheidsspecialisten. De huid wordt van binnenuit hersteld.

Samen werken aan schoonheid en gezondheid

Ik adviseer u om het REVIDERM behandelingssysteem in kuurvorm toe te passen. In combinatie met een consequente thuisverzorging - in 9 overzichtelijke stappen - verlengt en vergroot u het zichtbare effect van de dermocosmetische behandeling in onze salon en vertraagt daarmee tegelijkertijd het verouderingsprocess van uw huid.

Een kuur bestaat bijvoorbeeld uit 6 intensieve microdermabrasiebehandelingen in 12 weken. Een onderhouds behandeling is nodig eens in de 6 a 8 weken om het behaalde resultaat te behouden.

 

  • Geschikt voor elk huidtype

  • Uitgebreide huidanalyse vooraf

  • Professionele behandelaanpak

  • Direct zichtbaar resultaat

  • Advies voor thuisverzorging

  • Effect op langer termijn

huidanalyse.jpg