Huidverbetering - cosmetica

Huidverbeterende producten en behandelingen zie je steeds vaker terug in advertenties en reclame, maar wat bedoelen ze daar nou eigenlijk mee en wat is nou precies het verschil tussen huidverbeterende cosmetica en huidverzorgende cosmetica?

Huidverzorging is verzorging die de huid beschermt en de huid soepel houdt en werkt in principe alleen op de bovenste laag (dode) huidcellen. Deze producten zorgen ervoor dat het vocht in de huid blijft. Vocht verlies is een groot probleem, want hierdoor gaan we droogte lijntjes zien en dat willen we niet. 

Door producten te gebruiken die vocht vasthouden en de huid beschermen voelt de huid soepel aan en ziet de huid en gezond uit. Huidverbeterende cosmetica gaat net nog een stapje verder. Deze werkt namelijk op de basaalcellenlaag. De basaalcellen laag (ook wel kiemlaag genoemd) is onze voedingsbodem. Deze laag zorgt namelijk voor de aanmaak van nieuwe cellen. Zodra we op deze laag gaan werken kunnen wij dus ook veel processen in de huid aan het werk zetten en de huid daadwerkelijk verbeteren en veranderen. 

Behandelingen die je hierbij kan doen zijn bijvoorbeeld, Microdermabrasie, Mesotherapie en/of Skin rejuvenation met behulp van een lichtflitsapparaat.

Huidverjonging met behulp van licht en warmte

Behandeling van de huid met LHE is een goede manier om de huid er jonger en stralender uit te laten zien. Fijne lijnen en rimpels verdwijnen doordat er in de huid een wond helend proces in gang wordt gezet, waardoor nieuw collageen aangemaakt wordt en de huid wordt geherstructureerd. Het resultaat is een jonger uitziende, egale huid met een frisse uitstraling. De duur van een volledige LHE huidverjongingskuur verschilt per individu en hangt af van het gewenste resultaat. Gemiddeld adviseren wij een kuur van 6-8 behandelingen om het optimale resultaat te behalen. Het gebruik van de producten uit de salon zijn hierbij een must. 

 

Huidverjonging dmv LHE                                  

Reiniging, Peeling, Epileren, Dieptereiniging,

LHE, Serum,Concentraat, Masker,

Massage Hoofdhuid Nek en Schouders,

Dagverzorging 

( inclusief Collageen Hydrolage )                       

 

Huidverjonging dmv LHE incl decollete